اثر ضد پیری پوست

ساخت وبلاگ

مصرف قهوه به همراه بعضی از داروها

در کبد ، متابولیسم و سوخت و ساز داروهای شیمیایی و کافئین با یک آنزیم مشترک انجام می شود. بنابراین کافئین با مولکول های دارویی وارد رقابت شده و بیشتر در خون باقی می ماند، در این شرایط احتمال عدم تأثیر داروها قوی تر خواهد شد.

اگر داروی خاصی مصرف می کنید و تحت درمان هستید در خصوص مصرف قهوه با پزشکتان مشورت کنید و سؤالاتی از او در مورد تأثیرات قهوه بر عملکرد داروهای مصرفی، بپرسید.

بعضی از داروها مانند آنتی بیوتیک ها، بنزودیازپین (داروی آرام بخش- ضد اضطراب، صرع و بی خوابی)، داروهای خواب آور و نیز داروهای تنگ کننده عروق را در کنار قهوه مصرف نکنید.

قهوه طبیعی بهتر از قهوه رُست (برشته کاری شده) است

در میان قهوه های رایج در سوپرمارکت ها قهوه طبیعی، رُست (برشته کاری شده) و ترکیبی (قهوه برشته کاری شده که از برشته کردن دانه ها با شکر به دست می آید) وجود دارند. کارشناسان نوع آخر را «جنایتی علیه قهوه خوب» قلمداد می کنند. علاوه بر آن، دانستن مقدار اجزای خاص در یک فنجان قهوه آسان نیست. یک قهوه سیاه یا اسپرسو ۳۰ میلی لیتری حدود ۶۰ میلی گرم کافئین دارد. قهوه عربیکا کم تر از نوع روبوستا حاوی کافئین است و حتی قهوه ای که به عنوان بدون کافئین عرضه می شود نیز ممکن است حاوی چند میلی گرم کافئین باشد.

در بررسی ای صورت گرفته که نتایج آن در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد کارشناسان دانشگاه های سنگاپور و هاروارد دریافتند که نوشیدن سه تا پنج فنجان قهوه در روز به طور مداوم با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن مرتبط است. با این وجود، آنان هشدار دادند که مصرف بالای کافئین می تواند اثرات نامطلوبی مانند لرزش یا تاثیرات مخرب عصبی را در افراد به همراه داشته باشد.

با این وجود، مصرف دوز های متوسط از ۴۰ تا ۳۰۰ میلی گرم کافئین می تواند خستگی را کاهش دهد باعث افزایش هوشیاری شود و زمان واکنش را کاهش دهد. کارشناسان توصیه می کنند در بزرگسالانی که باردار نیستند و یا در دوره شیردهی به نوزادان قرار ندارند مصرف کافئین از ۴۰۰ میلی گرم در روز تجاوز نکند و در زنان باردار به ۲۰۰ میلی گرم کاهش یابد.

علاوه بر این، حساسیت به کافئین با توجه به ژن ها و متابولیسم ما متفاوت است. این موضوع توضیح دهنده آن است که چرا افرادی وجود دارند که اگر در بعدازظهر قهوه بنوشند نمی توانند بخوابند و افرادی هستند که می توانند قهوه را حتی پیش از رفتن به رختخواب بنوشند و براحتی بخوابند. با این وجود، برای آرامش خاطر افرادی که زیاد قهوه می نوشند باید گفت که متخصصان موسسه ملی سرطان ایالات متحده (NCI) دریافته اند که نوشیدن قهوه مرگ و میر را حتی در بین افرادی که هشت فنجان یا بیشتر در روز می نوشند کاهش می دهد. این موضوع هم در افرادی که متابولیسم بدن شان به سرعت به کافئین واکنش نشان می دهد و هم در افرادی که متابولیسم بدن شان واکنش کُند و آرامی نسبت به کافئین دارد صدق می کند.

در مطالعه ای صورت گرفته توسط پژوهشگران چینی که در آن از داده های بانک زیستی بریتانیا استفاده شد و ۱۷۰ هزار شهروند بریتانیایی مورد بررسی قرار گرفتند مشخص شد که مصرف متوسط قهوه فوری آسیاب شده یا بدون کافئین با یا بدون شکر با کاهش مرگ و میر همراه بود در حالی که چنین نسبتی در قهوه شیرین شده با شیرین های کننده مصنوعی مشاهده نشده بود.

گروه دیگری از متخصصان استرالیایی که مطالعه ای را با استفاده از همان پایگاه داده بریتانیا انجام دادند دریافتند که دو تا سه فنجان قهوه بدون کافئین در روز (معمولی یا فوری) با کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و مرگ و میر کم تر ناشی از آن همراه است اگرچه مزیت کاهش خطر آریتمی با مصرف قهوه بدون کافئین مرتبط نبود. در هر صورت، شواهدی مبنی بر اینکه قهوه با مرگ و میر کمتر مرتبط می باشد نسبتا ثابت است. در واقع، مزایای قهوه جهانی است. به تازگی ثابت شده که هم قهوه و هم چای سبز باعث افزایش عمر در جمعیت آسیایی می شوند.

اثر ضد پیری پوست

یکی از دلایل قوی فواید قهوه برای پوست این است که قهوه سرشار از آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها به دلیل مقابله با رادیکال های آزاد برای پوست مفید هستند. ترکیباتی بسیاری وجود دارند که حاوی آنتی اکسیدان ها هستند که قهوه یکی از انواع آن ها می باشد.

رادیکال های آزاد توسط عوامل محیطی مختلفی مانند آلودگی های شهری، اشعه های موجود در محیط و … در روی پوست لانه می گزینند و به دلیل این که گونه های بسیار فعالی در واکنش ها هستند موجب انواع واکنش های نامطلوب در پوست و مو می شوند و بدین ترتیب سیگنال های معیوب و ناقصی به سلول ها می فرستند که سلول را از مسیر درست سلولی منحرف می کنند. این انحراف آغاز مشکلات پوست و مو مانند ریزش مو و پیری پوست می باشد که قهوه با اثر آنتی اکسیدانی قوی بر این مشکلات پیروز می شود.

https://www.olfacoffee.ir/product/%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آلفا...
ما را در سایت آلفا دنبال می کنید

برچسب : قهوه روبوستا برزیل, نویسنده : آلفا alfacofee بازدید : 91 تاريخ : دوشنبه 1 اسفند 1401 ساعت: 11:51