خاصیت قهوه برای کاهش خطر سرطان پروستات

ساخت وبلاگ

خاصیت قهوه برای تقویت حافظه

یکی از بخش های مهم انسان حافظه و مغز می باشد، برای تقویت حافظه می توانید قهوه مصرف کنید.

قهوه را در روز به صورت مرتب میل کنید ، این کار موجب می شود تا حافظه بلند مدت شما تقویت شود.

خاصیت قهوه برای کاهش خطر سکته مغزی

افرادی که هر روز قهوه مصرف می کنند کمتر دچار سکته مغزی می شوند ، این نتایج تحقیقی است که در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است. شما می توانید با استفاده از قهوه ریسک سکته مغزی را کاهش دهید.

خاصیت قهوه برای کاهش خطر بیماری پارکینسون

افرادی که به صورت مرتب قهوه مصرف می کنند بیست و پنج درصد کمتر به بیماری پارکینسون دچار می شوند. اگر می خواهید از این بیماری در امان باشید از قهوه استفاده کنید.

خاصیت قهوه برای یبوست

افرادی که از بیماری یبوست رنج می برند با استفاده از قهوه دفع مدفوع آنها راحت تر انجام می شود. مطالعات نشان می دهد استفاده از قهوه احتمال یبوست در افراد را کاهش می دهد.

خاصیت قهوه برای پیشگیری از بیماری نقرس

نقرس یک بیماری می باشد که به علت زیاد بودن اسید اوریک خون ایجاد می شود. استفاده ۶ فنجان قهوه در طول روز موجب کاهش ۶۰ درصدی بیماری نقرس می شود.

خاصیت قهوه برای کاهش خطر حمله قلبی

تحقیقاتی که در کشور سوئد صورت گرفته نشان می دهد که نوشیدن قهوه حمله قلبی را کاهش می دهد

آن هم به علت وجود آنتی اکسیدان های موجود در قهوه است.

خاصیت قهوه برای کاهش خطر سرطان پروستات

مصرف قهوه خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد ، چرا که ترکیبات موجود در قهوه التهاب بدن را کم کرده و سطح انسولین خون را تنظیم می کند.

خاصیت قهوه بدون کافئین

قهوه بدون کافئین بهترین جایگزین برای اشخاصی است که نمی توانند کافئین استفاده کنند.  قهوه بدون کافئین حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی می باشد. اسید هیدروکرینامیکی و پلی فنل ها از اکسیدان های اصلی موجود در قهوه می باشند. آنتی اکسیدان آن ۱۵ درصد پایین تر از قهوه معمولی است.کاهش ۷ درصدی ابتلا به دیابت نوع دو با استفاده از قهوه بدون کافئین امکان پذیر است.کاهش مرگ زودرس و ناشی از سکته های قلبی و مغزی از سایر فواید قهوه بدون کافئین است. می توانید با نوشیدن این نوع قهوه از زوال عقل در اثر افزایش سن جلوگیری نمایید. استفاده روزانه و در زمان های مناسب آن موجب داشتن پوستی زیبا و بدون چروک می شود که علت آن هم به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها می باشد که با رادیکال های آزاد مبارزه و از پوست محافظت می کنند. افرادی که با نوشیدن قهوه دچار رفلاکس اسید معده و سوزش سردل می شوند می توانند از آن استفاده کنند تا سوزش کمتری را احساس کنند.

تاریخچه کشف قهوه

افسانه‌ای وجود دارد که یک بُزچران به نام کَلدی در اتیوپی اواخر سده ششم میلادی دانه‌های قهوه را کشف می‌کند؛ روزی کلدی متوجه بی قراری و اضطراب و انرژی عجیب گله بزهایش بعد از خوردن نوعی میوه و برگ‌های گیاهی ناشناس می‌شود و علاقه زیاد گله به این دانه‌ها باعث کشف قهوه شد.

کمی بعد راهبان محلی از وجود چنین گیاهی مطلع شده و پس از آزمون‌های بسیار فهمیدند با بو دادن، خرد کردن و در آب انداختن دانه‌های این گیاه می‌توان از آن یک نوشیدنی خاص درست کنند. این نوشیدنی به آن‌ها کمک می‌کرد تا ساعت‌ها بیدار بمانند و نیایش کنند. به همین ترتیب قهوه بر سر زبان‌ها افتاد و در شهرهای دورتر نیز طرفدار پیدا کرد.

کم کم قهوه تبدیل به یک کالای تجاری شد و رهبران صادرات دانه‌های بارور را ممنوع کردند. در سده هفدهم زائری به نام بابابودان مقداری از بذر قابل کشت آن را قاچاق کرد و به کشور هندوستان برد. این دانه محبوب در سال ۱۶۱۶ توسط تجار هلندی راهش را از طریق بندر موکا در یمن به اروپا باز کرد. اولین قهوه‌خانه‌ها در شهر مکه ظاهر شدند و سپس در سرتاسر جهان عرب گسترش پیدا کردند از آنجا به ونیز، پاریس، لندن و آمریکای شمالی رسیدند.

انواع قهوه

قهوه به چهار نوع اکسلسا، لیبریکا، عربیکا و روبوستا دسته‌بندی می‌شود که دو نوع اول ۱.۰ درصد از کل قهوه دنیا را تشکیل می‌دهند.

کافئین یک محرک شناخته شده است و به افزایش سطح انرژی کمک می‌کند. همچنین می‌تواند به افرادی که در تمرکز مشکل دارند یا نیاز به بیداری اضافی دارند، کمک کند. علاوه بر این، قهوه دارای آنتی اکسیدان‌هایی است که باعث می‌شود بدن با بسیاری از بیماری‌ها و شرایط، مانند بیماری قلبی، زوال عقل و دیابت مبارزه کند.

3. کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2

این‌که آیا نوشیدن قهوه خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد، جای بحث دارد. اما این احتمال وجود دارد که این نوشیدنی به حفظ وزن سالم بدن کمک کند. طبق تحقیقات، افرادی که سه تا چهار فنجان قهوه در روز می نوشند، سطوح پایین‌تری از مقاومت به انسولین پیدا می‌کنند. بنابراین این افراد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.

4. مفید برای مغز

یکی دیگر از مهمترین خواص قهوه اسپرسو و دیگر انواع قهوه، کاهش خطرات و بیماری‌های مربوط به مغز است. قهوه در کاهش خطر ابتلا به زوال عقل، بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون تاثیر دارد. محققان معتقدند که این می‌تواند به دلیل خواص آنتی اکسیدانی قهوه یا حتی توانایی آن در افزایش سطح یک انتقال‌دهنده عصبی به نام دوپامین باشد.

https://www.olfacoffee.ir/product/%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84/
آلفا...
ما را در سایت آلفا دنبال می کنید

برچسب : قهوه روبوستا برزیل, نویسنده : آلفا alfacofee بازدید : 85 تاريخ : يکشنبه 30 بهمن 1401 ساعت: 12:14